lunes, 16 de mayo de 2016

Go and return trip, E27 is back.

CATALÀ

El passat dia 11 d'abril E27 va ser vist a Alcúdia, Mallorca, per Erwan Cozic (com ja s'acomentat en aquest blog). Doncs bé, un mes més tard exactament en Carles Tobella l'ha vist a Calella. La història de E27 és molt interessant pel fet que és el primer ocell que va a Mallorca i torna dels  que s'ha marcat a la comarca del Maresme. A més el fet és més reconfortant si tenim en compte que E27 anellat com a jove, el 23 de setembre de 2015, duia un ham a l'espatlla i li vàrem extreure (fet que es demostra va ser un èxit).

CASTELLANO

El pasado día 11 de abril E27 fue visto en Alcúdia, Mallorca, por Erwan Cozic (hecho ya comentado en este blog). Pues bien, un mes más tarde exactamente, Carles Tobella lo ha visto en Calella. La historia de E27 es muy interesante por ser el primer ave anillada en Catalunya que va y vuelve de Mallorca. Además lo más reconfortante es que E27, anillado como juvenil, llevaba un anzuelo cuando de lo anilló el 23 de setiembre  de 2015 (Hecho que demuestra un éxito de la extracción del anzuelo).

ENGLISH


The last 11th of April E27 was seen in Alcúdia, Mallorca, by Erwan Cozic. Last week, one month later exactly, Carles Tobella has seen it in Calella. E27 history is very interesting because is the first bird tagged in Catalonia than go and return. Moreover, when E27 was captured in 23th of September of 2015, it was carrying a hook nailed on its neck and we extracted (It has been demonstrated than this extraction it has been a success).


E27 in Calella.

E27 in Calella.

History of E27.



0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio